Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. For styret
  3. Vedlikehold og oppgradering
  4. Brann- og vannlekkasjevarsling fra SFTY


Brann- og vannlekkasjevarsling fra SFTY

Brannsikkerhet styret sitt ansvar og et nøkkelpunkt i styrets HMS-arbeid. For å ivareta dette ansvaret og hjelpe dere på veien samarbeider vi med SFTY, som leverer smarte, kollektive brannvarslere. Som kunde av Bate får ditt borettslag eller sameie gunstige priser, god oppfølgning og rådgivning, både før og etter installasjon av brannvarslerne.

Brannvarsling i alle hjem

For å ivareta god brannsikkerhet må alle beboerne ha brannvarslere som er koblet sammen på tvers av leiligheter/rekkehus og fellesområder. SFTY tilbyr dette gjennom et felles trådløst system. 


Sikrer deg mot falsk alarm

Systemet er tilkoblet en alarmsentral. Går alarmen, vil alarmsentralen først ringe til dere for å få bekreftet at det faktisk brenner før brannvesenet blir tilkalt. På den måten unngår dere full evakuering og høye kostnader på grunn av falske alarmer.  

Vannlekkasjevarsling

En vannlekkasje kan fort få store konsekvenser for naboene. Sammen med SFTY tilbyr derfor også kollektiv vannlekkasjevarsling. Et nettverk av sensorer sørger for å varsle beboeren(e) og utsatte naboer så snart en lekkasje er påvist. Det blir også sendt varsel til styret, vaktmesteren og eventuelt direkte til rørlegger om dere ønsker det.

 

  • Meld interesse her

  • Ikon hjem Kampanje!  Kjøp brannvarsling fra SFTY innen 28. februar og få med en vannlekkasjesensor til hver bolig på kjøpet. 

     

  • Ikon telefon Spørsmål? Kontakt din kunderådgiver eller fyll ut skjemaet under. 
  • Hvordan funker det? Klikk på videoen ovenfor for å få mer informasjon.

Interessert i Bate sine tjenester?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du kan også kontakte oss på telefon 51 84 95 00 eller e-post til kundeservice@bate.no