Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. For styret
  3. Vedlikehold og oppgradering
  4. Brann- og vannlekkasjevarsling fra SFTY
sfty boks

Brann- og vannlekkasjevarsling fra SFTY

Det lønner seg å investere i trygghet. Vi har inngått et samarbeid med SFTY, som leverer smarte, kollektive system for varsling av brann og vannlekkasjer. Som kunde av Bate får ditt borettslag eller sameie gode priser, god oppfølging og rådgivning, både før og etter installasjonen. 

Slik fungerer brannvarsling fra SFTY: 
Punkt
Brannvarslerne kommuniserer med hverandre via internett og radio. De er trådløse, som betyr at dere slipper tilleggskostnader på elektroarbeid.

Punkt        


Systemet er koblet til en døgnåpen alarmsentral, som ringer opp eieren når alarmen går i en bolig. Eieren får også varsel via SMS og en egen SFTY-app.

Punkt


Ser alarmsentralen at brannvarsleren har oppdaget røyk og intens varme, og eieren ikke er å få fatt i, blir alarmen umiddelbart satt i gang i hele bygget og brannvesenet blir varslet.


Punkt


Er eieren til stede og kan avkrefte at det dreier seg om en farlig situasjon, blir alarmen skudd av slik at de andre beboerne slipper å bli alarmert unødig.

  


I denne videoen kan du lære enda mer om systemet: 

 
Vannlekkasjevarsling

Vannlekkasje er den vanligste skadetypen i boligselskap, og får ofte store konsekvenser for naboene. Sammen med SFTY tilbyr vi kollektiv vannlekkasjevarsling, hvor et nettverk av sensorer sørger for å varsle beboeren(e) og utsatte naboer så snart en lekkasje er påvist. Det blir også sendt varsel til styret, vaktmesteren og eventuelt direkte til rørlegger om dere ønsker det.

 

Branndektor, vannlekkasjesensor og styringssystem fra SFTY

 

Vannlekkasjesensoren (foran) blir levert med 1,5 meter kabel. Hele kabelen oppdager vann. Ved kritiske situasjoner går det en alarm fra selve sensoren i tillegg til at det blir varslet via app og SMS. 

 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du kan også kontakte oss på telefon 51 84 95 00 eller e-post til kundeservice@bate.no