Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. For styret
  3. Vaktmestertjenester

Altmuligfolk

Vaktmesterne utfører både store og små oppdrag for boligselskap og bedrifter. I samarbeid med flere dyktige underleverandører tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, fra daglig vedlikehold til sesongbaserte oppgaver og håndverkstjenester.

Det er enkelt å være kunde hos oss. Du trenger kun forholde deg til én kontaktperson, så planlegger vi oppdraget. Vi tror på at godt organiserte vaktmestertjenester øker trivsel og velvære der du bor.

  •  Meld interesse her

  • Vi er også på e-post eller telefon

    Du kan kontakte driftsleder Rolf Bårdsen på e-post rolf.bardsen@bate.no eller på telefon +47 91 88 58 39.

  • Vi hjelper alle

    Bor du i et borettslag eller sameie som ikke er tilknyttet Bate, så betyr det selvsagt ingenting, vi hjelper deg likevel.

Spørsmål?
Kontakt oss!


Våre oppdrag i andre boligselskap

 

Tresnippen borettslag

I tillegg til de faste vaktmesteroppgavene har Vaktmesteren fra Bate utført ekstrajobber for borettslaget, som tømmerarbeid i forbindelse med nye rekkverk på terrassene og maling av disse.

Vi får raskt hjelp når vi trenger det og god oppfølging på oppdrag vi har bestilt. Vaktmesterne er hyggelige og vennlige arbeidsfolk, som vi alltid har en god tone med. Styreleder Else Marie Sunde Brattaas

Sameiet Øvre Tastarustå, Felt C

Sameiet benytter seg av vaktmestertjenester fra Bate. Vaktmesteren tar seg av jevnlig vedlikehold som rydding av søppel og skifting av lyspærer, rengjøring av ganger, trapper og garasjeanlegg, HMS-oppdrag og små reparasjoner på bygg og utvendige fellesarealer.

Vaktmesteren fra Bate er utrolig dyktig og imøtekommende. Styreleder Ole Andreas Sleveland