Etablererboliger

Det finnes 20 etablererboliger i Randaberg kommune. En etablererbolig er en perfekt start i boligmarkedet for deg som ikke eier eller har eid bolig eller tomt tidligere. Boligene selges til fastpris og fellesgjelden er finansiert av SR-Bank. Etablererboligene tildeles etter loddtrekning blant søkere.

Hvem er etablererboligene for?

Tildelingskriteriene varierer fra kommune til kommune. Ofte er kriteriene basert på faktorer som alder og tilhørighet til kommunen, og du kan som regel ikke eie eller ha eid bolig tidligere.

Slik søker du om etablererboliger

Alle etablererboliger som blir ledige annonseres for salg her på denne siden. Kontakt oss for detaljer om søkeprosessen.

  • Boliger til fastpris

    Etablererboligene selges til fastpris regulert med byggekostindeks. Det betyr at prisen reguleres ut fra totalbeløpet inkludert fellesgjelden fra når boligene ble bygget.

  • Mer informasjon?
    For mer informasjon om etablererboligene, ta kontakt med megler Elisabeth Helliesen.
     

Goastemmen Borettslag

Goastemmen, 4070 Randaberg

Goastemmen borettslag består av 20 leiligheter i rekkehusbebyggelse, bygget i 2011. Etablererboliger med særlige prisbestemmelser ved omsetting av andeler. Tildeles etter loddtrekning og Randaberg kommunes tildelingsregler.

Kontakt Elisabeth Helliesen for mer informasjon.