Fem utgaver av Ditt Bate

Medlemsmagasinet Ditt Bate

Her finner du de siste utgavene av Ditt Bate.

Ditt Bate 1 - 2024

Ditt Bate 1 - 2024

Møt vårt lokale "The Voice"-håp Inger Lise Hope på hjemmebane! Du får også en smakebit på fire av våre nye boligprosjekter, og banksjefene deler sine fremtidsutsikter. Hint: Det er lys i tunnelen! Du får interiør- og hagetips nå som det våres, og en skikkelig påskenøtt (og to) du kan bryne deg på. Bruk de små grå og se om du klarer å løse en av påskekrimmene på side 28 og 29. For den heldige vinneren vanker det en liten premie. Kos deg med bladet!

Les bladet
Ditt Bate 4 - 2023

Ditt Bate 4 - 2023

I denne utgaven av Ditt Bate ser vi nærmere på ung økonomi. Vi vet at det er utfordrende for unge å komme seg inn på boligmarkedet, og jo mindre egenkapital man har, jo vanskeligere er det. Vi er blant annet innom sparetips, boligkjøpsmodeller, medlemsfordeler for unge, gjenbruk av klær og mattips. Du får også flere gode julegavetips!

Les bladet
Ditt Bate 2 - 2023

Ditt Bate 3 - 2023

Bli med ut på tur! I denne utgaven av Ditt Bate snører vi på oss sekken og drar ut på tur. I en tid der travle hverdager og digitale skjermer fort kan dominere tilværelsen, er det viktigere enn noensinne å huske på betydningen av å koble av med litt frisk luft. Du får også bli med og feire Rosenli borettslag som er 50 år, besøke to prosjekter som har kommet til liv ved hjelp av Bates grønne kroner – og du får selvsagt en tur-rebus som familien kan ta med seg ut!

Les bladet
Ditt Bate 2 - 2023

Ditt Bate 2 - 2023

Vi hyller de gode møtene – et "Hei!" over hekken og de gode samlingsplassene. Generelt alt som kan gjøre hverdagen bedre uten at det koster så mye, i en tid hvor man får mindre igjen for kronestykkene. Du får også tips til boligkjøpere, tips til borettslag som må forholde seg til EUs nye bygningsdirektiv, og vi presenterer vår ferske medlemsfordel: Den Gule Banken, Sandnes Sparebank.

Les bladet
Ditt Bate 1 - 2023

Ditt Bate 1 - 2023

Klart vi fikser det! Møt den herlige gjengen med vaktmestere og gartnere i Bate. De deler nyttige handytips og viser kjekke prosjekter du kan gjøre selv. I denne utgaven kan du også lese om vårt nye LeieEie-tilbud, lære mer om hva som gjør et bygg mer energieffektivt og ikke minst delta i flere kjekke konkurranser!

Les bladet
Ditt Bate 4 - 2022

Ditt Bate 4 - 2022

Det er i Sandnes det skjer! Nye arbeidsplasser, nye idrettsanlegg, nye møteplasser, og - ikke minst - nye boliger. Vi har tatt temperaturen på alt som skjer. I denne utgaven finner du også nyttige tips om strømsparing, julelys og mer. For ikke å snakke om kryssord og andre oppgaver å bryne seg på.

Les bladet
Ditt Bate 3 - 2022

Ditt Bate 3 - 2022

Bli med til bærekraftens folkehøyskole, innredet kun med brukte møbler og gjenstander – fulle av historie. Vi spør fem på gata om hva som er deres beste bruktkjøp, er med på utekino i borettslaget Fridas hage og besøker ByAuk – Stavangers første andelslandbruk.

Les bladet
Ditt Bate 2-22

Ditt Bate 2 - 2022

Det spirer og gror! Vi har besøkt et borettslag på Lyefjell som har "pimpet" borettslaget sitt med frukttrær og grønne lunger - og møtt Dennis, mannen bak suksessen @spiselighage. Få tips til å lage din egen kjøkkenhage eller et kjekt nytt bed, og les om alle de kjekke medlemsfordelene dine.

Les bladet
Ditt Bate, utgave 2, 2022

Ditt Bate 1 - 2022

Denne utgaven av Ditt Bate er dedikert til de som logrer, maler, kvitrer og knegger - og til menneskene som jobber for at flere skal få oppleve gleden dyra kan gi. Vi får møte en hund som bor i blokk, en ekte hverdagshelt, en katt utenom det vanlige og en terapiponni - for å nevne noe.

Les bladet
Ditt Bate 4 - 2021

Ditt Bate 4 - 2021

Kjæresten til pappa flyttet inn med tre barn. En stressende situasjon, flere å dele med, mindre plass. Bli med på besøk fem år etter - og se hvordan det går. I denne utgaven får du også møte Ayub. Tilfeldigheter førte han til Stavanger, men kjærligheten fra en ny familie gir han grunn til å bli.

Les bladet
Ditt Bate 3, 2021

Ditt Bate 3 - 2021

Bli med oss på jobb og se - hva driver vi egentlig med i Bate? I anledning vårt 75 års-jubileum unner vi oss også vi også en liten mimretur til de gode gamledager, før ringpermen og fasttelefonen ble byttet ut i tastatur og Teams.

Les bladet
Ditt Bate 2, 2021

Ditt Bate 2 - 2021

I denne utgaven får du bli med til sommerlige nabolag, nydelige hager og kjekke turmål. Vi lanserer en spennende sommerkonkurranse og en ung førstegangskjøper deler historien om hvordan hun sikret drømmeboligen 200 000 kr under prisantydning.

Les bladet
Ditt Bate 1, 2021

Ditt Bate 1 - 2021

Vi feirer 75 års-jubileum med å ta en titt på Bates fortid, nåtid og framtid. I denne jubileumsutgaven letter vi også på sløret for noen av våre kommende boligprosjekter og introduserer deg for tre unge førstegangsetablerere som du skal få møte i Bates kanaler i sosiale medier.

Les bladet
Ditt Bate 4, 2020

Ditt Bate 4 - 20

Bli med inn i fire stuer som ble bygd like, men formet på ulikt vis av menneskene som bor der. Hør juristens anbefalinger til styret som må håndtere en bråkete beboer, bli med på konkurranse og bli inspirert av spennende rom folk har skapt i hjemmene sine.

Les bladet
Ditt Bate 3 - 20

Ditt Bate 3 - 20

Bli med på et dypdykk i nabolaget, og oppdag turmuligheter og opplevelser både over under vann. Få tips om hvordan du kan gi ytterdøra di et langt liv, rådene du trenger for å takle nabostøy på søndager - og mye mer.

Les bladet
Ditt Bate 2, 2020

Ditt Bate 2 - 20

Les om familien Bårdsen/Vistes boligreise, via oppussingsobjekter og ulike boligtyper - og om ekteparet som byttet sitt tomme rede ut med leilighet i høyden. Hos Storaberget borettslag har det flyttet inn summende nye naboer, og gartneren gir deg råd om hva som skal til for å få en fin plen.

Les bladet
Ditt Bate 1, 2020

Ditt Bate 1 - 20

Vi møter en forventningsfull familie som skal starte et nytt liv på Hovemarka, og Bates bomiljøsjef forteller om hva boligbyggelaget vektlegger når nye boliger skal bygges. Vi gir deg verdifulle råd om brannsikkerhet, prater med en fyr som padler til og fra jobb - og mye mer!

Les bladet