Fem utgaver av Ditt Bate

Medlemsmagasinet Ditt Bate

Her finner du de siste utgavene av Ditt Bate.

Ditt Bate 3, 2021

Ditt Bate 3 - 2021

Bli med oss på jobb og se - hva driver vi egentlig med i Bate? I anledning vårt 75 års-jubileum unner vi oss også vi også en liten mimretur til de gode gamledager, før ringpermen og fasttelefonen ble byttet ut i tastatur og Teams.

Les bladet
Ditt Bate 2, 2021

Ditt Bate 2 - 2021

I denne utgaven får du bli med til sommerlige nabolag, nydelige hager og kjekke turmål. Vi lanserer en spennende sommerkonkurranse og en ung førstegangskjøper deler historien om hvordan hun sikret drømmeboligen 200 000 kr under prisantydning.

Les bladet
Ditt Bate 1, 2021

Ditt Bate 1 - 2021

Vi feirer 75 års-jubileum med å ta en titt på Bates fortid, nåtid og framtid. I denne jubileumsutgaven letter vi også på sløret for noen av våre kommende boligprosjekter og introduserer deg for tre unge førstegangsetablerere som du skal få møte i Bates kanaler i sosiale medier.

Les bladet
Ditt Bate 4, 2020

Ditt Bate 4 - 20

Bli med inn i fire stuer som ble bygd like, men formet på ulikt vis av menneskene som bor der. Hør juristens anbefalinger til styret som må håndtere en bråkete beboer, bli med på konkurranse og bli inspirert av spennende rom folk har skapt i hjemmene sine.

Les bladet
Ditt Bate 3 - 20

Ditt Bate 3 - 20

Bli med på et dypdykk i nabolaget, og oppdag turmuligheter og opplevelser både over under vann. Få tips om hvordan du kan gi ytterdøra di et langt liv, rådene du trenger for å takle nabostøy på søndager - og mye mer.

Les bladet
Ditt Bate 2, 2020

Ditt Bate 2 - 20

Les om familien Bårdsen/Vistes boligreise, via oppussingsobjekter og ulike boligtyper - og om ekteparet som byttet sitt tomme rede ut med leilighet i høyden. Hos Storaberget borettslag har det flyttet inn summende nye naboer, og gartneren gir deg råd om hva som skal til for å få en fin plen.

Les bladet
Ditt Bate 1, 2020

Ditt Bate 1 - 20

Vi møter en forventningsfull familie som skal starte et nytt liv på Hovemarka, og Bates bomiljøsjef forteller om hva boligbyggelaget vektlegger når nye boliger skal bygges. Vi gir deg verdifulle råd om brannsikkerhet, prater med en fyr som padler til og fra jobb - og mye mer!

Les bladet