Mest relevante sider:
 

Priser og levering

  • Medlemskap: Det koster kun 300 kroner for å melde seg inn i Bate. Påfølgende år koster det 300 kroner i året for de over 20 år.                                                        
  • Leveringstid: Du får medlemsnummeret ditt ved betaling og gavekortet sender vi deg i egen e-post. Medlemskortet sendes i posten innen en uke.                                 

 

Heia Stavanger Oilers!

Vi har hørt at hjertet ditt tilhører Stavanger Oilers. Nå har du mulighet til å slå to fluer i ett smekk: 

Meld deg inn og få glede av alle fordelene, forkjøpsretten og rabatten – OG få et gavekort i Oilersshoppen på 200 kroner. Gavekortet kan brukes i shoppen på DNB arena, eller i nettbutikken her. Du kan kjøpe hva du vil og du støtter klubben din samtidig.


Sånn virker det

Klikk på Kjøp medlemskap her eller i boksen over. Så snart vi har mottatt betalingen din, kan du benytte deg av alle fordelene og gavekortet ditt som du mottar på e-post.  

Heia Oilers!   

Spar tusenvis av kroner på gode medlemsfordeler

Bruk kortet og spar penger på alt du trenger eller har lyst på. Medlemmer får gode rabatter og bonus på alt fra joggesko og terrengsykler til designerstoler og salg av bolig. 

Vi har fordeler hos blant annet G-Sport/G-MAX, Bohus, POWER og flere andre.  

Du gir bort forkjøpsrett på 90 000 boliger

Bate-medlemmer har forkjøpsrett på 12 000 nye og brukte boliger i Rogaland, og over 90 000 boliger i landets største byer gjennom samarbeidet Storbybolig. Det betyr, enkelt forklart, at de kommer foran i køen hvis flere er ute etter samme boligen. 

Akkurat hvor langt foran, kommer an på ansienniteten - hvor lenge de har vært medlem. Dermed er gavemedlemskap egentlig smartere jo yngre mottakeren er. 

 

Medlemskapet er gratis frem til fylte 20 år

Jada. Du betaler bare 300 kroner i innmeldingsavgift.