Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Fiksa
 


Fiksa illustrasjon_step 1

Fiksa leverer småjobber til hjemmet

Fiksa er et selskap startet av Bate som skal levere småjobber til hjemmet, slik at du kan slappe av og bruke tiden din på det du ønsker.

Her kan du bestille alt fra tjenester som oppheng av bilder og rensing av takrenner, til festhjelp ved konfirmasjon, til elektrisk arbeid i hjemmet, til installering av kodelås på døren og mye mye annet.

Vi starter å levere tjenesten til områdene 4001-4036 Stavanger og 4041-4047 Hafrsfjord, og vil utvide etterhvert som behovet vokser.


Fiksa illustrasjon_step 2

Hvorfor Fiksa?

Bate har lenge kjent på at flere medlemmer ønsket seg mer hjelp, ikke bare til større oppussingsprosjekt, men også hverdagsoppgaver hvor tiden rett og slett ikke strekker til.

Vi leverer i dag allerede tilsvarende tjenester til borettslag og sameier gjennom Vaktmesteren i Bate, så dette kan vi, og nå ønsker vi også å levere det til flere. Det gjelder ikke bare de som bor i Batebolig, men også alle andre.

 

Fiksa illustrasjon_step 3

Hva er unikt med Fiksa?

Gjennom Fiksa får du levert allerede kvalitetssikrede "fiksere" hvor du forholder deg til selskapet Fiksa, og ikke hver enkelt fagperson. Slik sikrer vi kvalitet i alle ledd i arbeidet vi leverer og du kan føle deg trygg som kunde hos oss.

 

Last ned Fiksa-appen her