Leie-eie-boliger i Goagarden

Randaberg, Stavanger

Goagarden består av 32 leiligheter i bygg på to etasjer, og ligger idyllisk til ved Vistestranden i Randaberg. Boligene er perfekte for nyetablerte, har smarte planløsninger og høy kvalitet. Best av alt; her kan du leie og spare opp penger til egenkapital fram til du har råd til å kjøpe boligen selv.

Ledige boliger: 0

Hold deg oppdatert på når vi lanserer nye leie-eie (eller lignende) prosjekter!

Det er dessverre ingen ledige leie-eie-boliger i Goagården for øyeblikket. Det er likevel mulig å sette seg opp på venteliste, så tar vi kontakt hvis det skulle åpne seg en mulighet. Vennligst fyll ut skjemaet nederst på siden for å sette deg på venteliste.

 • Parkering og elbil-lading

  Det er en parkeringsplass til hver leilighet, pluss tre felles ladestasjoner for elbil.

 • Nærhet til naturen

  Mange fine turer i nærområdet: Vistestranden, Vistnesfyret, Vistehola og Hålandsvannet.

Nabolaget

Randaberg kalles gjerne Den grønne landsbyen. Har du vært der, vet du hvorfor. På Vestre Goa har du skog, sjø og vann tilgjengelig når det passer deg. Stranden ligger 2-3 minutter fra dørstokken din.

Randaberg sentrum; med alt du trenger i hverdagen, ligger like ved. Resten finner du i Stavanger, et kvarters kjøretur unna.

Leilighetene

Leilighetene i første etasje har to soverom, mens de i andre har ett. Alle har stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bod, og romslig terrasse med gode solforhold.

 • Leilighet 2-roms

  Leie per mnd: ca 9 600 kr
  Størrelse: 52 m²
  Soverom: 1

 • Leilighet 3-roms

  Leie per mnd: ca 11 700 kr
  Størrelse: 65 m²
  Soverom: 2

Lyspære
Hold deg oppdatert

Fyll ut skjemaet nederst på siden, så holder vi deg oppdatert når vi lanserer nye leie-eie prosjekter.

Drømmer du om egen bolig?

Leie-eie, også kalt Leie før eie eller Leie til eie, er et initiativ som skal gjøre det enklere for unge boligkjøpere som ikke oppfyller krav til boliglån å komme seg inn på boligmarkedet.

Modellen er et samarbeid mellom Bate, Husbanken og kommunen. Samarbeidet gjør det mulig for oss å tilby leie-eie-boliger med litt lavere husleie enn det som er vanlig i dag.