logo søstrene hinna

Søstrene Hinna

Hinna, Stavanger
Størrelse
44 - 163 m2
Soverom
1 - 4

Bo nær alt

Når du bor nær alt det du trenger, blir livet litt enklere og mer behagelig. Søstrene Hinna er første del av det som vil bli en helt ny bydel i Hinna Park. Prosjektet består av 51 leiligheter og ­townhouses. Gjennomtenkte boliger spekket med kvalitet. Her blir det godt å bo – og nærhet til det aller meste.

Hinna Park - en perfekt beliggenhet

Området rundt Søstrene Hinna har det aller meste.

Bare en kort spasertur unna vil du finne spisesteder og butikker. Du vil få gangavstand til togstasjon og den nye buss-traséen. Hvis du foretrekker å sykle, får du sykkel- og gangsti langs fjorden til både Stavanger og Sandnes.

Skoler og barnehager ligger like i nærheten, og du vil også komme deg raskt til både sentrale arbeidsplasser og flyplassen. På fritiden byr området på flere vakre tursteder og badeplasser i umiddelbar nærhet, som eksempelvis Jåttåturen og Vaulen badestrand. Og hvis fotball er noe for deg, får du Vikings hjemmekamper rett rundt hjørnet.

51 gjennomtenkte boliger – og tilgang til noe helt unikt!

Til sammen vil Søstrene Hinna bestå av 51 moderne leiligheter og townhouses, med størrelser fra 44 til 163 kvm. Alle vil ha direkte kontakt med generøse grønt­områder og romslig fellesareal med atrium.

I øverste etasje av lavblokkene vil du kunne nyte fordelene av tilpasset kontorfellesskap/hjemmekontor med eget ­møterom og stor takterrasse med fantastisk utsikt. Og for de store anledningene i livet vil du kunne benytte felles selskapslokale.

Du vil også ha tilgang til to gjesterom med hotellstandard. I underetasjen er det parkeringsplasser og felles sykkelparkering i lukket anlegg.

Samarbeidsprosjekt

Søstrene Hinna blir bygd av Øgreid Eiendom AS, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett til medlemmer.

Boligene

Boligprosjektet Søstrene Hinna vil bestå av 51 moderne leiligheter og rekkehus. Størrelsen på boligene vil variere fra 44 til 163 kvm - så her er det noe for alle!

Her har man gått langt for å tilfredsstille de mest ambisiøse miljøkrav. Og det er mange ulike boligtyper å velge mellom. Det betyr at du kan finne den boligtypen og størrelsen som passer akkurat for deg.

Det solide og velrenommerte Brandsberg-Dahls Arkitektkontor har satset på optimal utnyttelse av boligareal . Det gir beboerne gode og rasjonelle planløsninger.

I alle boligene er det gjennomgående høy standard. Alle boligene får luftige og romslige terrasser. Materialene som er valgt er plukket ut med særlig tanke på bærekraft og miljø. På fasadene skal det i utstrakt grad brukes naturmaterialer, som tegl og tre.

Boligene blir snart lansert - meld interesse her, så blir du varslet!

  • Gode planløsninger

    Velrenommert arkitektkontor har utformet rom for optimal plassutnyttelse

  • Terrasser

    Alle boligene får romslige terrasser.

  • Fellesområder

    Kontorfellesskap, møterom og takterrasse øverst i lavblokkene. Felles selskapslokale og to gjesterom med hotellstandard får du også!

Hvor ligger Søstrene Hinna?

Med en plassering midt mellom det etablerte Hinna og alle tilbudene som finnes i Hinna Park, med turområder og sykkel­veier like utenfor, samt tog- og bussforbindelse en spasertur unna, ligger Søstrene Hinna midt i smørøyet for den som vil ha nærhet til alt.

🏗️Byggestart og innflytting

Byggingen av Søstrene Hinna starter allerede i september 2021. Med andre ord starter byggingen før salget har startet, noe som er ganske unikt.

Man tar sikte på at prosjektet skal være innflyttingsklart i 2023.

Kontakt prosjektets meglere for mer informasjon

Espen Eie - Eie Eiendom
Espen Eide
Eie Eiendomsmegling
Epost: ee@eie.no
Rune Larsen - Eie Eiendom
Rune Larsen
Eie Eiendomsmegling
Epost: rla@eie.no