Rektor Steens Plass

Våland, Stavanger
Størrelse
90 - 150 m2

Byhus på Våland - midt i Stavanger

Bate planlegger nye boliger midt i Stavanger på den gamle Wang-tomten på Våland. Her ønsker vi å bygge sju nydelige byhus i tre. Byhusene vil være fra 90 - 150 kvm, med 3 - 4 etasjer, og noen av dem vil få skråtak.

Det grønne livet på bakken

Alle byhusene får inngang på bakkeplan. Det vil bidra til å berike det herlige «livet på bakken». Byggene vil være formet som en "L", hvor det på baksiden blir bygget en grønn og levende bakgård for alle beboerne. Her kommer det også en koselig liten lekeplass med sandkasse for de minste.

Parkering og plassering

Boligene blir plassert i en blindvei med lite trafikk, hvor de får sin helt egen gate med adressen Rektor Steens plass 1. Vi planlegger også parkeringskjeller som skal inneholde både boder og fellesareal for beboerne. Da blir det fellesarealer både ute og inne.

Nabolaget

Våland er en av Stavangers mest populære boligområder, ifølge en undersøkelse blant Bates egne medlemmer. Det er det mange gode grunner til. Ikke bare er det sentrumsnært, men preget av flotte, historiske trebygninger, pene hager og rolige gater.

Bolignyheter