Ragbakken logo

Ragbakken

Madla, Stavanger
Størrelse
123 - 162 m2
Soverom
2 - 3
Pris
9 900 000 - 14 550 000,-

Et grønnere byliv på Madla

Ønsker du å bo i moderne og lettstelt leilighet nært både by og natur? Da bør du ta en titt på Ragbakken.

Ragbakken er to splitter nye boligblokker mellom Store Stokkavannet og Amfi Madla, nær gårdsdrift og banen til Stavanger Golfklubb. En sjelden mulighet for deg som vil bo sentralt på Madla.

Boligene

Med leiligheter opp til 160 kvadratmeter får du nok av plass å boltre deg på – uten å måtte tenke på plenklipp eller annet vedlikehold. Alle boligene har godt gjennomarbeidede planløsninger, og gode lys- og utsiktsforhold.

Leilighetene har store, dype og sørvendte terrasser eller balkonger med gode solforhold. Samtlige balkonger blir innglasset - i praksis et ekstra rom hvor du får god kontakt med livet utenfor.

Se plantegninger

Samarbeidsprosjekt

Ragbakken blir bygd av Ragbakken bolig AS, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett til medlemmer og forretningsførsel for sameiet når beboerne flytter inn.

Nabolaget

På Madla finner du alt du trenger - mer enn 80 butikker, spisesteder, helsetjenester, bydelsbibliotek og mer på Madla Amfi. For de turglade lokker både Store Stokkevann, Hafrsfjord og Sørmarka. Rett i nabolaget finner du også Stavanger Golfklubb, med en av landets beste og vakreste golfbaner.

Boligene

Romslige uteplasser, store vindusflater, gode planløsninger, eksklusive materialvalg og eksteriørdetaljer i tegl og tre er noe av det som særpreger Ragbakken. All parkering skjer under bakkeplan, hvor det selvsagt er mulig å lade elbilen.

Se ledige boliger

Bestill visning

Lyst til å besøke prosjektets visningsleilighet? Kontakt megler for å avtale tidspunkt:

Leiv Inge Stokka profilbilde
Leiv Inge Stokka
Eiendomsmegler1
Olav Kristensen
Olav Kristensen
Eiendomsmegler1

Bolignyheter