Marvika Atrium symbol
Nye boliger

Marvika Atrium

Lund, Kristiansand
Størrelse
50 - 143 m2
Soverom
1 - 3
Kjøpspris
3 950 000 - 13 900 000,-
Lyspære
Velg bolig før alle andre

Fra 22. - 30. januar hadde medlemmer i Bate boligbyggelag tilgang til forkjøpsrett (forhåndssalg) på boligene i Marvika Atrium. Det koster kun 300 kr å bli medlem, og fører deg helt frem i køen av kjøpere.

Meld deg inn i BateSe boligene

(Passordet for å logge på siden er MarvikaAtrium2024.)

Velkommen til Marvika Atrium i Kristiansand! Her bor du både bynært og landlig i Lund Sentrum – blant byens mest attraktive områder. Sjø, spisesteder, turstier, skog og skole er kun fem minutters spasertur unna!

Rekreasjon i atriet

I Marvika Atrium legges det stor vekt på uteområdene. Når prosjektet er ferdigstilt vil de fire leilighetsbyggene danne et indre atrium omkranset av busker, trær og blomster. Atriet gir en beskyttende barriere mot gatene, og skaper et stort og attraktivt uteområde for beboerne.

I alt skal det bygges 118 leiligheter, hvorav 51 selges nå. Det ordinære salget av det første av totalt tre byggetrinn settes i gang i starten av februar 2024, og før dette har Bate-medlemmer forkjøpsrett. Forventet innflytting er første eller andre kvartal i 2026.

Utenfor Marvika Atrium
Området rundt Marvika Atrium blir attraktivt å ferdes i, både på dag- og kveldstid.

Bygget og boligene

Gjennom variasjon i materialbruken vil fasaden få et levende utrykk som gir illusjonen av bygg bestående av flere selvstendige enheter – som i en bygate. Det blir nemlig en blanding av pussede og beslåtte fasader, samt teglstein.

Størrelsen på leilighetene varierer fra 50 til 143 kvm, og passer for både barnefamilier, par og single. Alle leilighetene får balkonger med gode sol- og lysforhold.

På den felles takterrassen kan man nyte både utsikt, kaffekoppen og godt sosialt samvær.

Innsiden av bolig i Marvika Atrium
I Marvika Atrium får du boliger for alle og enhver.

Se flere bilder øverst på siden!


Samarbeidsprosjekt

Skeie Eiendom

Marvika Atrium er utviklet av Skeie Eiendom, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for borettslaget når beboerne flytter inn.

*Bate-medlemmer har forkjøpsrett på prosjektet 22. - 30. januar. Bli medlem for kun 300 kr, og velg din favorittbolig i dag.

Nabolaget

Marvika Atrium bygges i Lund Sentrum, i nærhet til det urbane så vel som naturen.

Den populære badeplassen Bertes, med svaberg, brygge, stupetårn og strand, er en kort spasertur unna. Hvis du ikke er noen badeløve kan det være nok å bare observere den levende kystkulturen i området.

Nylig ble turløypa mellom Kulholmsbukta og Prestebekken oppgradert. Her er flere av stiene tilrettelagt for barnevogn og rullestol.

I 2024 åpner det som blir kommunens mest moderne og miljøvennlige barneskole like ved Marvika Atrium. Det finnes allerede flere barnehage i området, og ungdomsskole samt universitet er heller ikke langt unna.

Les mer om nabolaget her.

Liten gutt på Bertes
På Bertes skapes det minner for både store og små.

Ta kontakt

Få svar på alt du lurer på ved å kontakte prosjektets meglere!

Frederik Haugland Jacobsen, DNB
Frederik Haugland Jacobsen
Megler, DNB
Christian Forum, DNB
Christian Forum
Megler, DNB