Kleivane

Melsheia, Sandnes

Solrike leiligheter like ved Melsheia

Er det idrettstalenter i familien? Turmennesker? Trimmere? Skientusiaster? Fugletittere? Sopplukkere? Blomsterelskere? Vær så god, fra den nye boligen din i Kleivane er det bare noen få meter til flotte Melshei!

Her finner dere et nærmiljø som er tilrettelagt for hele familien. Et stort nett av turstier, hvor flere passer godt til både barnevogn og rullestol. Cirka åtte kilometer lysløype og Sandnes Arena – Norges flotteste rulleskianlegg. Flere av stiene i Melshei grenser også til parkanlegget Rogaland Arboret.

Nytt og populært

Kleivane er et nytt, populært boligområde med totalt 550 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligene har moderne utforming, god plass og konkurransedyktige priser. Utbyggingen forventes ferdig om få år, og boligene på vårt delfelt (B4) er blant de siste som blir ferdigstilt. Det betyr at det meste rundt har falt på plass når du flytter inn.

Det beste med å bo her

Nærhet til skog og mark, og at det oppleves som en trygg og god plass å bo, er det beste med Kleivane. Dette er nemlig de to argumentene som scorer høyest når vi spør “de innfødte” om hva som er det beste med å bo her.

Nabolaget

Kleivane ligger ved foten av Vedafjell, med Melshei i umiddelbar nærhet. Dette nye nabolaget er preget av moderne boliger, gode lekeplasser og parkområder.

Ta kontakt

Anette Frafjord fra Eiendomsmegler 1
Anette Frafjord
Eiendomsmegler 1
Hege Kyllingstad Dahl
Hege Kyllingstad Dahl
Eiendomsmegler1

Bolignyheter