Jåtunhøyden logo

Jåtunhøyden B2

Hinna, Stavanger
Størrelse
45 - 89 m2
Soverom
1 - 2

18 leiligheter med solrike, private uteplasser

Har du fått med deg den spennende utviklingen på Jåtun? Her utvikles et nytt boligområde med nydelige, landlige omgivelser – og kort avstand til kollektivknutepunkt, butikker og mange store arbeidsplasser.

Utbyggerne Base Bolig og Ineo Eiendom lanserer nå andre byggetrinn av Jåtunhøyden: Et leilighetsbygg på fem etasjer med store vindusflater og mørk trekledning. Her kommer det 18 trivelige leiligheter fra 51 – 89 kvadratmeter. Leilighetene skal organiseres som borettslag.

Alle leilighetene har gode, solrike uteplasser, og mange har nydelig utsikt mot Gandsfjorden. Leilighetene er smart innredet, og har fra ett til to soverom. Du parkerer i garasje under bygget, og kan ta heis opp til leilighetene.

Åpne boligvelger

På Jåtunhøyden bor du komfortabelt, med vannbåren varme, smart varmestyring, ferdig innlagt fiber – og mye mer. Leilighetene blir levert med blant annet hvitpigmentert parkett, og bad- og kjøkkeninnredning fra norske Sigdal.

Åpne prospektet og se alle detaljer om boligene


Samarbeidsprosjekt

Base Bolig og Ineo Eiendom

Jåtunhøyden B2 er utviklet av Base Bolig og Ineo Eiendom, som har inngått samarbeid med Bate om forkjøpsrett* til medlemmer og forretningsførsel for borettslaget i byggetrinn 2 når beboerne flytter inn.

*Bate-medlemmer kunne melde forkjøpsrett fra onsdag 17. august til torsdag 25. august kl. 12.

Nabolaget

Jåtunhøyden bygges i åssiden over Hinna Park, med flott utsikt mot Gandsfjorden.

Her får du nydelige, landlige omgivelser like utenfor leiligheten. Samtidig er du få minutters gange unna skole, barnehage, butikker, kollektivknutepunkt og mange store arbeidsplasser.

Det nye boligområdet blir omkranset av en trivelig tursti, og får en rekke aktivitetstilbud for både store og små: lekeplasser, hinderløype, treningsapparater og park. Her er du like ved den populære Jåttåturen. En lettgått, merket rundtur som tar deg gjennom et spennende kulturlandskap med mye historie.

Hvordan er det å bo i et borettslag?

Jåtunhøyden B2 blir organisert som et frittstående borettslag – en trygg og god boform for deg som boligeier.

  • Du eier bygningen sammen med naboene dine. Når du kjøper bolig, kjøper du en andel av borettslaget, får enerett til din bolig og rett til å bruke fellesarealet.
  • Borettslagsloven setter noen begrensninger for utleie. Derfor blir det gjerne mindre gjennomtrekk av beboere.
  • Siden borettslaget har felleslån, trenger du kun å finansiere innskuddet selv. Det er flere fordeler med felleslån – en får ofte gunstigere betingelser, og felles vedlikehold kan finansieres uten at boligeierne må betale store innskudd. 
  • Har du romslig økonomi og ønsker å slippe å betale på et felleslån? Ikke noe problem. På Jåtunhøyden B2 får du tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Her kan du lese mer om individuell nedbetaling – også kalt IN-ordning

Ta kontakt

Avtal visning på tomta og få svar på alt du lurer på!

Jeanette Tunge, Salgs- og markedsansvarlig i Base Bolig AS
Jeanette Tunge
Base Bolig AS