LeieEie-logo
LeieEie

Hollenderhaugen

Haugesund sentrum, Haugesund
Størrelse
70 - 73 m2
Soverom
2
Leiepris pr mnd
15 400 - 15 500,-

I hjertet av Haugesund ligger Hollenderhaugen. Her er du i umiddelbar nærhet til det meste, og kun en spasertur fra sentrum.

Lyspære
LeieEie

I dette prosjektet kan du få bolig med LeieEie.

Med LeieEie starter du med å leie boligen for en fast månedssum. Dersom du kjøper ut boligen innen fem år, får du tilbake cirka 45 prosent av leien i form av en rabatt på boligen. Rabatten vurderes av banken som egenkapital.

LeieEie-modellen passer for deg som har fast inntekt, men ikke kan innfri bankenes egenkapitalkrav på nåværende tidspunkt.

Les mer om LeieEie

Boligtype og bolignummer: Leilighet, 4-103, Leitevegen 1C H0101
Soverom
: 2
P-rom:
70 m2 (BRA 73 m2)
Innflytting: 01.09.2023
Forkjøpsrett: Utløpt

Leiligheten har et særdeles stort og gjennomgående allrom med stue, spisestue og kjøkken, som skaper en åpen og sosial atmosfære.

I tillegg har den en koselig terrasse mot vest. Her har du plass til hele familien, og firbeinte venner om du skulle ha det. Det følger med en parkeringsplass i felles garasjeanlegg, med heis rett opp til boligen.

Praktisk sportsbod innendørs i fellesarealet følger med.

Lyspære
Dette betaler du med LeieEie:

Leiesum: kr 15 500 i måneden (minus kr 6 665*)
Depositum:
kr 46 500

*kr 6 665 trekkes fra leien og gjøres automatisk om til rabatt på boligen dersom du kjøper ut boligen innen fem år. Kjøper du boligen etter fem år, har du spart:

kr 6 665 x 60 måneder = kr 399 900 i rabatt - som vurderes av banken som egenkapital

Dette brukes til å innfri egenkapitalkravet. I realiteten har du da kun betalt leiepris på kr 8 835 i måneden (kr 15 500 - kr 6 665) i årene du leide boligen.

NB! Velger du å ikke kjøpe ut boligen, faller den oppsparte rabatten bort. Du vil da ha leid boligen til markedspris (kr 15 500).

➡️ Les mer om LeieEie-modellen her

➡️ Se Finn-annonsen til boligen

 • Parkeringsplass

  Inkludert

 • Etasje

  1.

 • Terrasse

  15,7 m2

 • Eieform

  Sameie (Selveier)

 • Lademulighet

Beliggenhet

Hollenderhaugen ligger i et rolig boligområde med Haugesund stadion som nærmeste nabo. Her kan dere glede dere til underholdning flere helger i året.

Fra leiligheten tar det bare noen få minutters gange til liv og røre i sentrumskjernen, hvor byens kulturliv er tilgjengelig enten dere søker underholdning eller vil nyte en bedre middag på en av byens restauranter.

Haugesund sjukehus kan skimtes i luftlinje, og det finnes et bredt utvalg av shopping og spisesteder både i Haraldsgata og på Indre kai.

For barnefamilier er det flere barnehager i nærområdet, og skolebarna vil tilhøre Lillesund skolekrets.

📍Adresse: Leitevegen 1C, 5522 Haugesund.

Spørsmål om LeieEie eller prosjektet?

Hos oss er ingen spørsmål dumme!

Kai Nordal LeieEie as
Kai Nordal
LeieEie AS
Stian Nygaard LeieEie AS
Stian S. Nygaard
LeieEie AS