Mest relevante sider:Fridas hage

Frida Hansens vei, Hillevåg
Pris 3 750 000 - 6 900 000,-
Størrelse 61–112 m2
Soverom 1–2

Skap ditt drømmehjem

I Fridas hage gjenskaper vi det grønne og vakre for at du skal bo fint og luftig. Hagen omkranses av tre bygninger med historisk sus og våre to moderne leilighetsbygg i tre og skifer.

Leilighetene er varierte i både størrelse og utforming. Er du tidlig ute, kan du ennå sette ditt preg på leiligheten. Åpne plantegningene og la drømmene få spillerom. I Fridas hage kan du få en bolig som gjør hverdagene triveligere, har god plass til hobbyene dine, et godt hjemmekontor eller ekstra plass til gjester. Utfordre oss gjerne - vi strekker oss langt for å realisere din drømmebolig. 

 

Nært alt du trenger

Hillevåg er i rivende utvikling og blir stadig mer etterspurt. Her er du nær alt du trenger - butikker, tur- og sykkelstier, buss og tog. Stavanger sentrum er kun en halvtimes spasertur unna. I Fridas hage har også alle leilighetene egen parkeringsplass i parkeringskjelleren under byggene. 

Klikk her for å se ledige leiligheter

 

Ingen forskuddsbetaling
Er du usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? I Fridas hage kan du betale inn hele kjøpesummen når du overtar boligen, eller benytte deg av en kjekk ordning med fellesgjeld i borettslaget. Ikke trenger du å betale noe på forskudd heller.

Les mer om nedbetalingsmulighetene her - eller spør oss. Vi hjelper deg gjerne! 
 
Innflytning i 2022
Leilighetene blir innflytningsklare i første kvartal 2022. Byggearbeidet er godt i gang, og du er hjertelig velkommen til å få en nærmere introduksjon til prosjektet når det måtte passe. Lær mer om solforhold, de ledige leilighetene, nabolaget og ikke minst visjonene for Fridas Hage! 

Klikk her for å få gjennomgang med megler

 
  • Få siste nytt om Fridas hage

    Meld interesse

  • Lokalpatrioten i Fridas hage Smarte løsninger Vi har flere kjekke leiligheter å velge mellom. Last ned prospektet og finn din drømmebolig. 
  • icon for illustrasjon Tett på sentrum

    Gå en fin halvtime over Våland. Eller sitt 6 min på bussen. 

  • icon for illustrasjon Gode naturopplevelser Bade i Godalen, vandre til Vannassen, sykle rundt Mosvatnet eller spaser gjennom Vålandsparken. 
  • icon for illustrasjon Lett å handle Du kan gå til det meste du trenger. Kilden ligger like ved. 
  • icon for illustrasjon Utsikt Mot den fine hagen og Vålandskråningen. Sjøutsikt fra noen leiligheter.
 
Ledige leiligheter 4 ledige leiligheter Gå til boligoversikt
Spørsmål? Ta gjerne kontakt med våre meglere fra samarbeidspartner Eie Eiendomsmegling dersom du har spørsmål om prosjektet.
Rune Larsen 930 44 902 rla@eie.no

Espen Eide 930 40 300 ee@eie.no

 

Her finner du Fridas hage

Fridas hage ligger i Hillevåg, helt på grensen til Våland, i det historiske Køhler-kvartalet. Hagen blir en oase som knytter de nye leilighetsbyggene sammen med Frida Hansens hus, Køhler-låven og det staselige herskapshuset i øst.