Karl Johan Lund, Terje Bengt Nøttveit og Leif og Unni Sundli har alle sammen kjøpt leilighet på Sandvedtoppen. Vi møtte dem i Batebrakken for en prat. 

 

Ferdige med enebolig – klare for å nyte livet i nabolaget

I dag bor de alle sammen i enebolig like ved – Leif og Unni flytter faktisk bare 500 meter. De trives alle godt i nabolaget. Det er fredelig og godt, samtidig som det er passelig sentralt.  

- Og så har vi jo de fine turområdene, sier Unni.

Alle fire gleder seg til enklere dager på Sandvedtoppen.

- Jeg orker ikke mer jobbing med huset, nå vil jeg bo vedlikeholdsfritt og bare kose meg, sier Karl Johan. Og så gleder jeg meg til å kunne reise vekk med god samvittighet, uten å tenke på blomstene i hagen eller alt vi burde gjort i huset.

Både Terje Bengt og Leif og Unni gleder seg til å bruke mer tid på hytta. Terje Bengt selger faktisk hytta han har i dag for å kjøpe en større fritidseiendom. Mindre stress i hverdagen, mer tid, penger og plass til de kjekke tingene.

Unni og Leif kjenner at de er ferdige med den store hagejobbingen, og Unni har lenge hatt lyst til å flytte til et litt enklere liv i leilighet. For Leif satt det litt lenger inne å flytte fra huset, men nå gleder han seg også til gode dager på Sandvedtoppen. 

 

Flinke aktører gir trygghet

Det er godt å vite at erfarne Kruse Smith skal bygge deres neste hjem.

- Jeg synes det er et spennende prosjekt, sier Terje Bengt. Muligheten for å kjøpe en såpass stor leilighet, men også fremtidsrettede kvaliteter som jordvarme, for eksempel.

Terje Bengt har selv jobbet i byggebransjen og sett litt for mange prosjekter med store og små feil. Derfor er han glad for at det er Kruse Smith som skal bygge Sandvedtoppen.  

- Det er flinke folk med god økonomi, sier Terje Bengt. Jeg er også glad for at det er Bate som står bak. I motsetning til mange andre aktører kjennes det ut som at dere bryr dere om kvaliteten på et prosjekt, ikke bare økonomien. Og så forsvinner dere ikke når jeg har fått nøkkelen.

Her kan vi ikke annet enn å takke for tilliten og love å gjøre alt for at du skal bo godt på Sandvedtoppen, Terje.

- Og så er det jo greit å vite at det ikke kommer noe foran oss, sier Leif. Eller tenk om vi skulle hatt lyden av et byggeprosjekt rett utenfor vinduet i årevis? Nei takk.


Om prosjektet

  • Pris: 4 450 000 - 7 500 000,-
  • Felleskostnader: 2000 - 3000,-
  • Størrelse: 104 - 150 m2
  • Soverom: 2 - 3

 

  

Les mer om prosjektet her