Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Velkommen medlem 55 000
Aktuelt
Lille Hanna Vigdel Strand ble Bates medlem 55 000

Velkommen, medlem 55 000!

På Mariero sitter Bate-teamet og følger spent med på innmeldingene. Kun én igjen nå! Medlem nummer 55 000 skal feires, har teamet bestemt. Men hvem er det vi skal få gjøre stas på?

Tekst: Cecilie D. Birkeland
Publisert: 06.05.2020
Foto: Bate/privat
Et par mil unna sitter nybakt pappa Bjørn Tore Vigdel. Han har tenkt på det en stund, men i dag skal han endelig få bestilt gavemedlemskap til datteren. Idet han trykker «bekreft» på nettsiden, jubles det på Mariero: Vi har fått medlem nummer 55 000 – ei søt lita tulla som kan skilte med forkjøpsrett med over 20 års ansiennitet når hun en dag bestemmer seg for å kjøpe sin egen bolig. 

Et par dager seinere står vi på trappa hos mor og far og gratulerer. Timing er de gode på i familien Strand Vigdel. Hovedpersonen selv kom til verden på selveste julaften, og nå har pappa Bjørn Tore sørget for at Hanna ikke bare er medlem, men får med seg noen ekstra goder på veien: Vi har med oss blomster, gavesjekk på 5500 kroner og en teddybjørn. Fire måneder Hanna sender oss et stort smil.– Det var en kompis av meg som tipset om gavemedlemskapet i Bate. Etter innmelding er jo medlemskapet gratis fram til hun blir 20 år – og på de årene vil hun ha opparbeidet seg god ansiennitet, i tillegg til at hun kan få nytte av andre medlemsfordeler, sier Bjørn Tore. 

Selv jobber han som eiendomsmegler og har flere ganger opplevd at medlemmer får «snike i køen» når boliger ligger ute til salg. 

– Til enorm frustrasjon for noen, men til stor glede for den som er medlem, påpeker han. 

Kølappen er trukket. En gang i framtiden er det god sjanse for at Hanna står aller fremst.

Har du lyst til å vite mer om gavemedlemskap i Bate? Se tre gode grunner til å bli medlem i Bate!   
Pappa Bjørn Tore Vigdel kjøpte medlemskap i Bate til datteren for å gi henne de beste muligheter når hun en dag skal kjøpe sin egen bolig
Hanna Strand Vigdel er Bates medlem nummer 55 000
Ikke bare søt. Smart også! Hanna har begynt boligsparingen.