Gartner Dom Hocken,styreleder Else Marie Brattaas og vaktmester Eirik Knutsen oppstilt ute i borettslagets fellesområdeGartner Dom Hocken (fra venstre), styreleder Else Marie Brattaas og vaktmester Eirik Knutsen gjør alle en god innsats for fellesskapet i borettslaget Tresnippen.


Tekst og foto: Alise Lea Tiller
 

- Jeg må bare få si det, disse gutta her er helt fantastisk flinke. Folk spør meg hvem som gjør arbeidet i fellesarealene våre, og jeg nøler ikke med å anbefale dem, sier styreleder Else Marie Brattaas i Borettslaget Tresnippen på Hundvåg - som inneholder 28 leiligheter.

Foreslår og forbedrer

Vaktmester Eirik Knutsen i Bate er støtt og stadig innom borettslaget som er ett av fire han har ansvar for. Jobben hans går ut på å undersøke rundt omkring i borettslaget og komme med forslag til hva som bør fikses eller oppgraderes.

Nylig har han fikset en trapp her i borettslaget som det var råte på, og Else Marie satte stor pris på jobben som ble gjort. 

- Jobber for fellesskapet

Gartner Dom Hocken har stålkontroll på alt av busker, trær og alt annet grønt i fellesområdene. Hekkene og trærne i borettslaget har han klippet ferdig for sesongen. Da kom naboene bort til Else Marie og spurte hvem som hadde gjort jobben. De var svært imponert. Dom har tidligere jobbet som dykker, men har byttet arbeidsplass fra hav til hage.

- Disse gutta er noe for seg selv. Sånne folk vil vi ha. Som styreleder skal jeg jobbe for fellesskapet og da er jeg opptatt av å bruke flinke fagfolk der det trengs og ikke sløse med penger, sier Else Marie.

Vaktmester Eirik Knutsen, styreleder Else Marie Brattaas og gartner Dom Hocken samtaler over en hekk i borettslaget.

Vaktmester Eirik Knutsen (til venstre), styreleder Else Marie Brattaas og gartner Dom Hocken tar ansvar for fellesarealene i Borettslaget Tresnippen.

- Sparer penger når jobben gjøres skikkelig

Selv om hun og borettslaget betaler Bate for vaktmester-tjenesten, tror hun likevel at borettslaget sparer penger på dette i lengden. 

- I fjor satte vi ned fellesutgiftene med 1500 kr pr enhet, fordi vi bruker pengene våre klokt. Vi får dyktige fagfolk som Eirik og Dom fra Bate til å fikse det nødvendige, og resten gjør vi selv. Jeg vet hva jeg forventer av Bate og hva vi kan gjøre på dugnad, sier Else Marie.

Hun er av typen som snakker rett fra leveren, enten det måtte være ris eller ros.

- Samarbeid og tydelig kommunikasjon er nøkkelen til det gode samarbeidet vi har med Eirik og Dom, og de andre vi forholder oss til i Bate, sier Else Marie. 

 

Til Batebloggen

 

Vaktmesteren fra Bate

Vaktmesterne våre er altmuligmenn. De tar seg av både regelmessig vedlikehold og oppdrag for boligselskapene.

  • Vaktmesterne utfører både store og små oppdrag for boligselskap og bedrifter.
  • Boligselskap som ikke er tilknyttet Bate er også velkomne til å ta kontakt med oss.
  • Du kan kontakte driftsleder Rolf Bårdsen på e-post rolf.bardsen@bate.no eller på telefon +47 91 88 58 39.