Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. - Blir en spennende sesong for Sandnes Ulf

Fotballspillere fra Sandnes Ulf trener på gressbane.  

Tekst og foto: Alise Lea Tiller   Publisert: 18. mars 2018


Sandnes Ulf har en interessant sesong i vente. De har hentet inn hele ni nye spillere og laget befinner seg derfor i en god miks av nye spillere og de etablerte. 

Godt samspill på laget

- Det var ikke vanskelig å komme inn i fellesskapet i laget. Gjengen er veldig fin og består av gode fotballspillere. Du har de rutinerte spillerne som har spilt i mange år og oss nykommere som skal etablere oss, sier 21 år gamle Hermann Kleppa som begynte å spille for Sandnes Ulf i januar.

Andreas Dybevik er også fornøyd med det nye laget.

- Vi er en samlet og sammensveiset gjeng som også finner på ting sammen på fritiden. Det blir en spennende sesong for laget, sier Dybevik.


Spillerne Andreas Dybevig og Hermann Kleppa
Spillerne Andreas Dybevig og Hermann KleppaAndreas Dybevik (til høyre) og Hermann Kleppa sier det er en fin miks mellom nye og etablerte spillere på Sandnes Ulf denne sesongen. 

Han har spilt for Sandnes Ulf i fem år, de siste tre på kontrakt.  

- Treningsturen til Spania hjalp også på det sosiale, sier Dybevik. For to-tre uker siden var Sandnes Ulf på Marbella for å spille treningskamper. Et av høydepunktene var at de slo det finske mesterlaget HJH Helsinki 2-1.

- Seieren ga oss en boost. Det beviser at laget innehar et høyt toppnivå, sier privatmarked- og medieansvarlig Morten Wiik Larsen.

Ny stadion blir møteplass

Det ble også nylig kjent at Sandnes Ulf planlegger byggestart av ny stadion i mars. Den nye stadioen ved Sandnes Idrettspark skal ikke bare være et sted å spille fotball, men tilby et fellesskap for unge og voksne.

- Stadion blir et samlingspunkt hvor det skapes aktivitet langt utover kampene. Wang Ung, en ungdomsskole for idrettsutøvere, har signert leiekontrakt. Helse og utdanning er tema som skal gå igjen. For eksempel blir det ungdomsaktiviteter, kurs/konferanser og et helse- og treningssenter skal inn, sier Wiik Larsen.


Morten Wiik Larsen, privatmarked og medieansvarlig
Privatmarked- og medieansvarlig Morten Wiik Larsen ser fram til sesongen. 

Han lover også at kampopplevelsene kommer til å bli noe helt annet. Stadioen skal ha en kapasitet på 7500 tilskuere. Ifølge planene skal bygget stå ferdig sommeren 2019.

- Vi tror en ny arena vil løfte dagens tilskuersnitt betraktelig på grunn av bedre fasiliteter. Publikum kommer tettere på spillerne fordi vi ikke skal ha løpebane rundt slik vi har i dag. Det settes også opp nye store skjermer som gir en bedre digital opplevelse, sier Wiik Larsen. 

Han ser også fram til sesongstart.

- Det er en positiv og sulten gjeng som har veldig lyst til å utfordre Viking og de andre nedrykkede lagene fra eliteserien, sier Wiik Larsen.


Bate boligbyggelag sponser Sandnes Ulf.  

Til Batebloggen