Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Min side full kontroll
For styret

Min side gir deg full oversikt

I Min side får du oversikten både som medlem, boligeier eller styremedlem.

Tekst: Alise Lea Tiller
Publisert: 23.01.2020
Foto:

Min side finner du øverst til høyre på bate.no. 

— Når du logger på i Min side vil du finne den informasjonen du trenger, enten du er boligeier, Batemedlem eller er medlem av styret, sier senior kunderådgiver Andreas Jørgensen i Bate som jobber med utviklingen av Min side. 

Flere nye funksjoner

Eier du en Bate-bolig får du oversikt over felleskostnader, forsikring på bygningen (innboforsikring tegner man selv) og navn og kontaktinfo til alle som sitter i styret i ditt borettslag/sameie. Under «dokumenter og skjema» kan du finne boligselskapets vedtekter og ordensregler, sammen med historiske innkallinger og protokoller til generalforsamling eller årsmøte, dersom styret har publisert dette. 

Nytt av året er at du kan melde sak som skal behandles årsmøtet/generalforsamlingen elektronisk. Straks styret setter datoen for årsmøtet, får du tilgang til et skjema for å melde sak.  

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie?  
Min side er en fin måte å holde beboerne oppdatert på. Fra portalen kan du publisere oppslag og informere om hendelser i boligselskapet. Du kan også bruke årshjulet for å vise planlagte aktiviteter gjennom året, som for eksempel dugnad eller andre sosiale aktiviteter. 

Mer i vente

I 2020 kommer flere nyheter på Min side. Vi jobber med blant annet muligheten for å registrere leietakere i sameier og å kunne melde forsikringsskade dersom boligselskapet har totalforsikring for boligselskaper gjennom Bate.  

— Alle som er registrert med et kundeforhold i Bate har tilgang til Min side, sier Jørgensen. 

Har du aldri logget inn på Min side før? Slik registrerer du bruker.