Mann og dame på togstasjon med batekort og handleposerBate-medlemmer får rabatt/bonus på over 50 butikker eller tjenester. Det gjør handleturen veldig mye kjekkere.


Publisert: 21. november 2018

 

Noen sparer tusenvis av kroner i året på å bruke medlemskortet i Bate.

Trikset er ikke at man skal handle mer, men enkelt få gode priser på det du handler uansett. Hvis du registrerer bankkortet ditt, så tikker bonusen inn av seg selv med én gang du handler i en Bate-butikk. Kanskje du ikke visste at du hadde fordel der engang?!

Og hva er egentlig bonus? Det er penger som du overfører til kontoen din, ved ett trykk i Bate-appen.

Aktiver kortet

La oss ta to steg tilbake. Det første du må gjøre er å aktivere ditt medlemskort. Det gjør du ved å logge inn her. Bruk e-posten som du brukte da du ble medlem. Har du glemt passordet? Trykk på «glemt passord».

Hvis du fikk et gavemedlemskap kan du ta kontakt med vår kundeservice på chatten nede i høyre hjørne.

Her ser du alle fordelene dine.

Last ned Bate-appen

Straks du har aktivert kortet, kan du ta fordelene i bruk. Vi anbefaler at du laster ned Bate sin app. Der kan du registrere betalingskort (ikke masterkort) og følge med på bonusen din.

Medlemskortet er med deg i lomma, slik at du enkelt kan legge det frem for å få rabatt. Appen gir deg også oversikt over alle stedene du har fordel. Inne i appen kan du også overføre bonus til bankkontoen din. 

Problemer med å laste ned appen? Se her. 

Altså, steder der du får rabatt må du vise frem medlemskortet. Enten det du har fått i posten, eller på app. Handler du på steder som gir deg bonus, blir dette registrert automatisk så lenge du betaler med bankkort som du har registrert i Bate-appen. Husk at det kan ta litt tid før beløpet viser i appen. 

God handel med Bates medlemskort!

 

 

Til Batebloggen