Portrett av Jan GangsøyJan Gangsøy vil fortsette å være medlem i Bate boligbyggelag, selv om han skulle flytte ut av Bate-bolig.

 

Tekst og foto: Alise Lea Tiller   Publisert: 24. juni 2018

 

Jan Gangsøy ble medlem i Bate da han flyttet inn i en Bate-bolig i Sandnes på 80-tallet. 

- Blokkleilighetene hadde glimrende utsikt. Jeg var så fornøyd med å eie egen bolig. Jeg husker det som en fin inngang til boligmarkedet, sier Gangsøy.

Ikke aktuelt å melde seg ut

I dag bor han i et boligsameie i Gauselbakken, som også er en Bate-bolig.

- Jeg ville fortsatt som medlem i Bate selv om jeg hadde flyttet ut av Bate-boligen. Det er uaktuelt å melde seg ut, forteller Gangsøy.

Årsaken er blant annet de mange samarbeidspartnerne som er inkludert i fordelsprogrammet. Bate-medlemmer får rabatt og bonus på veldig mange varer og tjenester. Hele oversikten kan du se her.

Selv er Gangsøy mest fornøyd med innboforsikringen han har via medlemskapet i Bate. I tillegg handler han en god del på Montér, G-Max og Power. Innkjøpene er som oftest til huset.

- Jeg har handlet dører, isolasjon og trevirke. På POWER handlet jeg nettopp ny stekeovn med induksjon og vifte. Jeg sjekker om jeg får rabatt hos Bate sine samarbeidspartnere før jeg går til innkjøp, sier Gangsøy.

Sparer bonus i appen

Han finner fram mobilen og åpner Bate-appen.

- Her står det at jeg har 1306 kr i bonus. Dessverre ble ikke bonus registrert en gang jeg handlet mange vinduer på Montér. Da betalte jeg med masterkort, som jeg ikke fikk registrert i appen. Appen hadde vært ennå bedre hvis man kunne registrere masterkort og hvis det hadde gått an å søke på butikker i søkefunksjonen, sier Gangsøy. 

Bonusen han har spart opp er penger han kan overføre til bankkonto når han ønsker. I tillegg til bonus får han rabatt når han betaler i kassen.

Vil du vite mer om Bate-appen? Se her. 

- Jeg er ikke med i så mange andre fordelsprogram. Det jeg liker med fordelsprogrammet til Bate er hvor mange som er inkludert. Nå er det så mange plasser man får rabatt hos at jeg spør de jeg handler hos om de har avtale med Bate, sier han. 

Forkjøpsretten har han ikke brukt ennå, men han utelukker ikke at ansienniteten hans i Bate blir brukt en gang.

- Jeg kjenner mange som har brukt forkjøpsretten og spart penger, sier Gangsøy. 

Hva er forkjøpsrett? Les mer her.

 

 

Til Batebloggen