Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Endelig! Nå er Bate på plass i Haugesund

Kake, kaffe og en fin dose mingling på åpningen av Bate boligbyggelag sitt kontor i Haugesund.

 

Tekst og foto: Elin Tollevik Garvik   Publisert: 27. september 2019

 

Bate boligbyggelag satser med nytt kontor i Haugesund, og inviterte på åpningsfest onsdag 26. september. En strøm av gratulanter var med på feiringen. Noen var nysgjerrige, mens andre ønsket å diskutere samarbeid og muligheter.

– Dette er spennende. Det er veldig positivt å få et mer komplett tilbud. Både med tanke på eksisterende bygg og nye prosjekter. Det skal bli spennende å se hva de får til her i Haugesund, sier Harald Larssen Lønning. Lønning er gruppeleder for Høyre i Haugesund, og var en av mange som tok turen innom åpningsfesten. Han bor selv i et lite sameie.

– Jeg ser hvor mye jobb det er så ta seg av de ulike oppgavene i et sameie, og har faktisk bedt Bate om et tilbud, sier han. 


Avdelingsleder Halfdan Krohn-Brekke (til venstre) og Harald Larssen Lønning på åpningen av Bates nye kontor i Haugesund.

 

Godt mottatt

Halfdan Krohn-Brekke er avdelingsleder i Haugesund, og er veldig fornøyd med å være i gang. Han forteller om stor interesse for det nye kontoret.

– Vi har blitt veldig godt mottatt. Mange har allerede tatt kontakt, og de ønsker å få vite mer om det vi tilbyr, sier han. 

Krohn-Brekke forteller at de som bor i borettslag og sameier vil merke at Bate er på plass.

– Vi har høykvalitetstjenester til lave priser, og kan hjelpe kunder med alt fra omfattende oppgradering av boligene, til juridisk bistand. Vi skal gjøre det enklere og bedre å bo for våre kunder, lover Krohn-Brekke. 

Han forteller at de har mye spennende på gang, blant annet gode, lokale avtaler for medlemmer. 
 
– Her er det bare å glede seg. Vi ser også kontinuerlig på utbyggingsprosjekter, og skal bygge boliger på Haugalandet.


Andreas Brekke (til venstre) og Erik Koll Brekke, delte ut popcorn i gågata i Haugesund for å markere åpningen.

 

- Fremoverlent

Fra kakespisende gjester vanket det mange positive ord.

– Dette trenger vi, det er positivt med en ny aktør lokalt. Bate er fremoverlente og har et moderne image. Det er veldig bra få dem til Haugesund, og de har mye å tilføre, sier Kristian Hansen og Mareno Vegvang i DnB, som er samarbeidspartner for Bate. 


To personer fra DNB på åpningen av Haugesundkontoret.Kristian Hansen og Mareno Vegvang fra DNB.

 

Godt inntrykk

Kollegaer i DnB Eiendom, Natalie Urangsæter og Trude Kristin Gravdal, har begge bodd i Stavanger og kjenner godt til boligbyggelaget.

– Jeg bodde i et Bate-sameie i Stavanger, og har veldig positive erfaringer. Det er spennende at de etablerer seg her i Haugesund, sier Natalie. Kollega Trude jobbet med Bate som eiendomsmegler.

– Jeg opplevde dem som utrolig ryddige og greie å forholde seg til. Det er kjekt med skjerpet konkurranse her i byen, og det er supert at de satser, sier hun.

 

Natalie Urangsæter (fra venstre) og Trude Kristin Gravdal var på Bate boligbyggelag sin åpning i Haugesund.

 

Langsiktig satsing

Administrerende direktør i Bate, Paul A. Boxill, sier at det nye kontoret bare er starten på en langsiktig og strategisk satsing. 

– Vi har kommet for å bli på Haugalandet. Vi skal etterhvert tilby et stort spekter av tjenester, og ønsker å ansette flere. Bate er rigget for vekst, og det er viktig å være i posisjon når Rogfast står ferdig og det blir et felles arbeids- og boligmarked i Haugesund og Stavanger.