Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Under 26 år? Du får 1 år gratis innbo-, reise- og ulykkesforsikring

Jente på kjøkken med mange planter 

Publisert: 21. mars 2018 

 

Medlemmer i Bate boligbyggelag har fordel hos en rekke leverandører av varer og tjenester. Bate er opptatt av trygghet og sikkerhet, og derfor tilbyr vi gode forsikringer til våre medlemmer.

Med If som leverandør har vi et eget tilbud for deg mellom 18 og 26 år. Ved registrering første året får du 1 år gratis innbo-, reise- og ulykkesforsikring. Etterpå betaler du bare 119 kr i måneden for dette.

Studentfordeler i tillegg

Er du student, gir If Start deg ekstra fordeler som gjelder både i Norge og resten av Norden. Du får inntil 60 000 kr i erstatning dersom du må avbryte studiene på grunn av sykdom og ulykke.

Du får også dekket utgifter ved sykdom og ulykke, hjemtransport fra studiested ved sykdom og psykologisk førstehjelp.

- Mange under 26 år er studenter eller har ennå ikke rukket å få en stabil økonomi. Men forsikring er helt nødvendig å ha i tilfelle noe uforutsett skjer. Derfor har If tilpasset egen forsikring som er billig men gir deg den nødvendige tryggheten i hverdagen, sier Synnøve Rønnestad, ansvarlig for Bate sitt fordelsprogram.

For den reiseglade

Reiseforsikring er viktig. På reise kan sykehuskostnader komme opp i hundre tusener dersom en ikke er forsikret. If Start inkluderer en reiseforsikring som gjelder på alle reiser, hele året og i hele verden.

Andre reiseforsikringer gjelder for begrenset periode og ikke nødvendigvis i alle verdensdeler. Her er du sikret uansett.

Reiseforsikringen dekker blant annet avbestilling, bagasje og sykdom på reise.

 

Les mer om If Start her.

Les mer om forsikring for medlemmer her. 

 

Til Batebloggen