illustrasjoner av søstrene hinna
Bate-medlemmer har forkjøpsrett på boligene i Søstrene Hinna.

Starten på en ny bydel på Hinna – medlemmer har forkjøpsrett

Du har kanskje fått nyss om Søstrene Hinna, det nye boligprosjektet som skal bygges et lite steinkast fra Jåttåvågen. Byggestart er like rundt hjørnet, og vi kan med glede si at Bate-medlemmer får forkjøpsrett fra 23. august!

Tekst: Kristian Ekeland
Publisert: 17.8.2021

Et populært prosjekt

Søstrene Hinna blir sett på som første del av den videre utbyggingen av Hinna Park – et attraktivt område med nærhet til det meste. Restauranter, kjøpesenter, skoler, barnehager, kollektivtilbud, turområder og Viking Stadion finner du alt i gåavstand. Søstrene Hinna vil bestå av 51 leiligheter og townhouses, og utbygger er Øgreid Eiendom.

3d illustrasjoner av søtrene hinna
Fantastisk arkitektur, nærhet til alt og romslige terrasser til alle!

Prosjektet har blitt svært godt mottatt, og flere hundre nysgjerrige har allerede meldt sin interesse. Forkjøpsretten kan dermed vise seg å bli svært gunstig dersom du ønsker å sikre deg din drømmebolig før det ordinære salget.

Lyspære
Viktige datoer for forkjøpsretten

23. september: Du kan nå melde forkjøpsrett på dine favorittboliger. Denne dagen lanseres også boligene og priser på sostrenehinna.no.

2. september: Siste frist for å melde forkjøpsrett

Uke 35: Ordinært salg av boligene starter

Byggestart og innflytting

Byggestart i prosjektet er faktisk vedtatt før salget har startet, noe som er nokså unikt. Dette gir også en ekstra sikkerhet for deg som kjøper, i og med at du er sikret at prosjektet bygges uavhengig om salget i startfasen er godt eller ei.

Lyspære
Hvordan fungerer forkjøpsretten?

Er du Bate-medlem, får sjansen til å velge din favorittbolig før det ordinære salget starter. Dersom flere melder forkjøpsrett på samme bolig, er det den med lengst medlemsansiennitet som har førsterett. Å melde forkjøpsrett på dette prosjektet er ikke bindende.

Byggestart er planlagt til september/oktober 2021, og innflytting estimeres til tredje kvartal 2023.