Mange mener bydelen er Sandnes beste. At det er en populær bydel, er i alle fall sikkert. 

Vi stilte folk i området spørsmålet: Hvordan vil du ha din neste leilighet? Svarene deres er utgangspunktet for dette prosjektet. Rein Olav Hansen, sjef nybygg

Prosjektet er laget med plass til å ha med seg livet fra huset man har bodd i, over til de nye moderne og romslige leilighetene. Leilighetene er også laget med tanke på at man gjerne ønsker seg større valgfrihet enn det som er vanlig. For eksempel leveres kjøkken med et stort utvalg fronter, og det er plass til badekar til de som ønsker det. 

Sunt bomiljø

Sandvedtoppen er et boligprosjekt med grønn profil. Her er det solceller på taket som går til drifting av blant annet energianlegget, basert på bergvarme. Oppvarmingen av leilighetene og varmtvann kommer også fra solcelleanlegget.

Leilighetene leveres i tillegg med Futurehome sin smarthus basispakke. Dette gir deg mulighet til å tilpasse leiligheten dine behov med tanke på oppvarming og belysning. En slik løsning gjør også at du sparer strøm, ettersom forbruket justeres etter behov og bruk.

Her kan du også kjøre grønt. I parkeringsanlegget blir det lagt opp til el-lader for bil og sykkel. I tillegg settes det opp ladestasjoner på gjesteparkeringen.

 

God beligenhet

På Sandved har du alt du trenger innen rekkevidde: Idylliske Sandvedparken, butikker, bydelshus, flerbrukshallen Sandneshallen, til og med et sjarmerende gårdsutsalg, Folkvord. Tar du beina fatt, kan du være i Sandnes sentrum på omtrent tjue minutter.

Sist men ikke minst, nevnte vi utsikten? Fra gateplan ser du mot Lifjell og retter du blikket sørover ser du vindmøllene på Undheim. Velkommen til Sandvedtoppen.

 

Les mer om prosjektet her