Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Eneboligen til Tea er 54 kvadratmeter
  4. Året vi markerer oss som bomiljøutvikler

Portrett av Paul Boxill

 

Paul Boxill, 27. desember 2018

 

I 2018 har vi snakket om å bygge bomiljø. Abonnerer du på vårt nyhetsbrev, leser Batebloggen eller følger oss i sosiale medier, har du antagelig fått det med deg. 

Å bygge bomiljø er mer enn å bygge boliger. Man skal ivareta nabolaget og omgivelsene. Sørge for at tjenestetilbudet er attraktivt. I et godt bomiljø kan det være sosiale arrangementer, delingskultur og bærekraftige, smarte løsninger. Fremtidens Bate-boliger ligger sentralt eller i nærheten av tog/buss, er miljøvennlige og skal kunne skreddersys etter dine behov, alt etter hva du trenger i og utenfor hjemmet. 

I 2018 har vi mobilisert bedriften for å ta tak i nye utfordringer. Vi har ansatt flere og forberedt oss på å jobbe annerledes enn før. I 2018 har vi også utviklet og gjennomført pilotprosjekter som er med på å skape bomiljø. Vi har fått på plass Nordens første løsning med kombinasjonen solcelle, batteribank og elbillading i sameie, vi har gjort det mulig for 4000 beboere å lade elbilene sine i borettslag/sameier, ett av våre borettslag har fått bildeling via Bilkollektivet og vi har gjennomført sosiale arrangementer i enkelte borettslag. I 2018 satte vi ned en gruppe som ser på hvordan tomten vår i Hillevågsveien 17 skal bli et godt bomiljø.

I 2019 utvikler vi enda flere tjenester i og utenfor hjemmet til våre medlemmer og beboere. Vi skal bli enda grønnere og satse videre på bærekraftige løsninger. Håper dere følger oss videre inn i det nye året. 


Godt nyttår!

 

Paul Boxill

Administrerende direktør i Bate boligbyggelag

 

Til Batebloggen