Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Anita sparte penger på medlemskortet i oktober

Anita Tinnesand foran blokka i Saxemarka Anita Tinnesand sjekker appen hver gang etter hun har handlet.

Tekst og foto: Alise Lea Tiller 

 

For 25 år siden fikk Anita Tinnesand medlemskortet i Bate da hun flyttet inn i Bate-bolig i Saxemarka like utenfor Stavanger sentrum. Hun visste det ga rabatter i en rekke butikker og på flere tjenester, men kom aldri på å bruke kortet.

Forelsket seg i Bohus-lampe

- Først for et par måneder siden leste jeg om Bate sin app på baksiden av magasinet Ditt Bate. Jeg tenkte det var fint med app og lastet den ned. Venninna mi som også er Bate-medlem gjorde det samme. Nå går det litt sport i det, vi konkurrerer nærmest om hvem som klarer å få mest i bonus, sier Anita.

Kun i oktober sparte hun 330 kr i bonus ved å bruke medlemskortet. Bonus betyr penger direkte overført til kontoen etter du har handlet i en av de 46 samarbeidsbutikkene- og tjenestene til Bate. Anita handlet på Bohus og POWER totalt tre ganger i oktober.

- Jeg så lampene til Halvor Bakke fra Bohus på Instagram og tenkte at de måtte jeg ha. Senere oppdaget jeg en vase i samme serie og fikk lyst på den også. Appen informerte om kampanjedager hos POWER, og da kjøpte jeg en bursdagsgave der, sier hun.  

Hun fikk, i tillegg til bonusen, 612 kr i rabatt på Bohus da hun handlet for 6120 kr. 

Lamper og vaser fra BohusRocks lampe er designet av Halvor Bakke for Bohus og finnes i tre størrelser. Vasene under er fra samme serie. 

Fikk tilbakebetalt hele årskontingenten

330 kr som hun fikk i bonus i oktober er rett over prisen for årskontingent i Bate. På kun én måned har hun spart inn beløpet det koster å ha medlemskortet i året. 

- Jeg er glad jeg oppdaget appen samtidig som jeg gikk i gang med omfattende oppussingsprosjekt hjemme. Jeg valgte å bruke en arv jeg fikk på å oppgradere hele leiligheten, sier Anita.

Som aleneforsørger i helt vanlig jobb har hun blitt flink til å være pengebruken bevisst.

- Kortet og appen er alltid med meg når jeg handler. Da appen ble lansert var det noen butikker som ikke hadde fått det med seg helt i begynnelsen, det var litt plagsomt når de fortsatt krevde å få se det fysiske kortet. Men det skjer ikke nå lenger, sier Anita.

Slik installerer du appen. 

Litt over gjennomsnittlig måned

Kun i oktober fikk medlemmer i Bate 393.757 kr i bonus totalt. Hittil i år har Bate sine medlemmer tjent opp 3.501.967 kr i bonus totalt. Det betyr at oktober måned ligger rett over det månedlige gjennomsnittet.  

I oktober ble medlemskortet brukt i over 200 butikker over hele landet. 

 

Til Batebloggen