Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Ny fordel hos Stavanger Turistforening

Folk som går på tur i naturen Tekst: Alise Lea Tiller, foto: Marius Vervik/Stavanger Turistforening

30. november 2017

 

Bate boligbyggelag er glade for å annonsere nytt samarbeid med Stavanger Turistforening.

Som Bate-medlem får du 10 % bonus når du handler på Tursenteret i Kannik. Husk at bonus betyr penger direkte overført tilbake til bankkonto.

I Bate sin app er det enkelt å følge med på bonusen din. Slik laster du ned appen. 

Tilbud på opplevelser

I tillegg får Bate-medlemmer gode tilbud på opplevelser hos Turistforeningen. Følg Bate på Facebook for å holde deg oppdatert på kjekke tilbud.

- Samarbeidet med Stavanger Turistforening er en del av satsingen vår på å inkludere tilbud på opplevelser i medlemskortet, sier Synnøve Rønnestad, ansvarlig for medlemskortet i Bate.

Medlemsdag med ekstra rabatt

Startskuddet for samarbeidet markeres med medlemsdag tirsdag 5. desember. Da får du 15 % rabatt på alle varer i Tursenteret (bortsett fra på Garmin-produkter og elektronikk) i tillegg til 10 % bonus. 

- Tursenteret er en friluftsbutikk som selger blant annet sekker, ull og turbekledning. Vi håper samarbeidsavtalen gir Bate-medlemmer nye opplevelser, sier Christian Lønseth i Stavanger Turistforening.

Din fordel

De som er medlem i Turistforeningen har alltid 15 % rabatt på Tursenteret, men rabatten lar seg ikke kombinere med 10 % bonus dersom du også er Bate-medlem. 

Du må altså velge én av fordelene dersom du er medlem både hos Bate og Turistforeningen.

 

Les mer om medlemsfordelen her. 

 

Til Batebloggen