illustrasjonsbilde av et årsmøte

Publisert: 24. februar 2018 

 

Som du sikkert har sett pågår det et utviklingsarbeid i Portalen, der det stadig lanseres nye funksjoner. Målet er å samle alt arbeidet med årsmøtet én plass. 

I januar lanserte vi fremdriftsplan som gir innsyn i arbeidet inn mot årsmøtet. Tidlig i februar ble årsmelding, som erstatter årsberetningen lansert. Du kan lese mer om dette på Batebloggen her

Årsmelding i Portalen

Årsmeldingen leveres delvis utfylt. En del punkter med relevant informasjon om boligselskapet er låst for redigering. 

De andre feltene fyller dere inn med relevant informasjon om styrets arbeid i perioden, planer for videre arbeid og for å informere om hvilke løpende avtaler boligselskapet har. Du kan lagre arbeidet underveis, og du kan når som helst gå tilbake for å jobbe videre med dokumentet.

Hvor finner du årsmeldingen?

En forhåndsutfylt mal finner du under «styrerom» i hovedmenyen, og menypunktet for generalforsamling/årsmøte. 

ikon til knappen om generalforsamling i Portalen

Når årsmeldingen er klar for bearbeidelse av styret, får du en e-post. Årsmeldingen er tenkt som en orienteringssak, og erstatter både årsberetningen og det vi tidligere har kalt «styrets arbeid». Dokumentet tas med i innkallingen. 

Flere nyheter kommer

Neste steg i utviklingen er å lage funksjonalitet for å kunne arbeide med innkalling og saksliste i Portalen. Denne leveres tidlig i mars. Planen er å ta denne i bruk på alle årsmøter som har møtedato etter 1. april. Din rådgiver vil informere deg nærmere om dette. 

 

Til Batebloggen