Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Batebloggen
  3. Jul i borettslag

I de fleste borettslag og sameier stråler det av julestemning og fin pynt. Her er de fire kandidatene i styrenes fotokonkurranse:

 

Skolebrygga Borettslag

Julelys i gate i borettslag

Her er flotte julelys i gaten i Skolebrygga Borettslag. Når lysene tennes, møtes hele borettslaget til grøt, gløgg og sang. Slike tradisjoner liker vi!

Sendt inn av Jon Corneliussen.

 

Høgevollsveien Borettslag

Pepperkaker med nonstop på

Styreleder i Høgevollsveien Borettslag inviterte alle barna i borettslaget til pynting av pepperkaker lørdag 8. desember. Barna koste seg med å pynte pepperkaker i alle fasonger og med et godt utvalg av snop. Som dere ser, er det plass til ekstremt mye snop på en pepperkake, og godt er det! Foreldrene satt og pratet over en kopp kaffe mens barna pyntet. Styreleder hadde også hentet en bag med lego på loftet slik at de minste skulle ha noe å gjøre på hvis de ble lei av pynting.

For et fantastisk initiativ!

Bidraget er sendt inn av styreleder Berit S. Wøien.

 

Soltunet Borettslag

Nissepynt

Soltunet Borettslag i Sandnes har sendt inn bilde av denne flotte pynten av rødnissene som venter på snøen til jul. Stemningsfullt bilde som skaper god julestemning!

Sendt inn av Anne Øverås.

 

Borettslaget Haugtussa

Borettslaget Haugtussa har tent julegran

I Borettslaget Haugtussa saget de ned julegrana i fjor sommer, og ny gran plantes til våren. I mellomtiden gjorde de flaggstanga om til juletre. Det synes vi ble veldig fint!

Bildet er fra 2. desember da de samlet seg for å gå i tog med korpsmusikk, tenning av julegran, gløgg, pepperkake og julenissen delte ut godteposer til barna. Dette er en årlig tradisjon på Haugtussa. I år deltok cirka 150 personer, og det er ikke verst!

Sendt inn av Stig Nesse i styret.

 

Og vinneren av fotokonkurransen er..... Borettslaget Haugtussa! Gratulerer - dere får besøk av Vaktmesteren fra Bate som tar med seg snøkanonen til borettslaget. 

 

Tusen takk til alle som sendte inn bidrag til konkurransen. Bate ønsker god jul til alle våre borettslag og sameier! 

 

Til Batebloggen