Batebrølet_2025

 

 

Hei, framtidsrettet menneske!

Kunne du tenkt deg å bo i et bomiljø fylt med tjenester og opplevelser? En smartere, grønnere og enklere hverdag?

Legg igjen din e-post under og vi vil holde deg oppdatert om våre framtidige prosjekter og tjenester.

Hei, framtidsrettet menneske!

Kunne du tenkt deg å bo i et bomiljø fylt med tjenester og opplevelser? En smartere, grønnere og enklere hverdag? 

 

Legg igjen din e-post under og vi vil holde deg oppdatert om våre framtidige prosjekter og tjenester. 

 
 

#bomiljø

Framtidens Bate bomiljø

Hver dag er en fest i Bate sine bomiljø i 2025. En fest der du som beboer velger akkurat det du trenger fra en meny av tjenester og opplevelser.

Allerede i dag forbereder Bate seg på morgendagen der vi lever grønnere, smartere og enklere.

I dag drifter Bate over 700 boligselskaper, som også betyr 700 bomiljøer. Hva om boligselskapet ditt også består av butikk, felles elbiler i garasje, store grøntarealer, bibliotek og solceller på taket?

 
Batebrolet_skilt

#solenergi

Lys opp hverdagen

Fornybar energi er den beste løsningen for framtidens generasjoner. Norge er kanskje ikke det mest solfylte landet, men vi har absolutt nok sol til å utnytte solenergi.

Bate samarbeider med Otovo, et teknologistartup som gjør det enkelt å få kortreist og garantert grønn energi produsert på eget tak.

Bate har som mål å bygge og drifte bomiljø som produserer solenergi. I samarbeid med Lyse er vi i gang med bygging av vårt første boligprosjekt med solceller på taket, Goaleitet. 

 

Bate 2025_solenergi

#bilfritt

Fordi sykkel og kollektivt er fint

Samfunnet er nok ikke bilfritt i 2025, men Bate tror bildeling, elbil og kollektiv transport må spille en større rolle i framtiden for å ivareta miljøet.

Allerede i dag samarbeider vi med Bilkollektivet og har pilotprosjekter i tre av våre boligselskaper.

Vi forsøker også å bygge sentralt slik at du som beboer ikke nødvendigvis er avhengig av å eie egen bil. Kanskje kommer du dit du skal ved å gå eller låne en av boligselskapets sykler?

 

Bilfritt_Bate

#gjenbruk

Kjøp brukt, del eller reparer

Bor du i et Bate bomiljø skal det være enkelt å dele med naboene. Borettslag og sameier har lang tradisjon for gjenbruk og delingsøkonomi.

Det er ikke alltid du trenger egen vaskemaskin eller høytrykkspyler. Bate mener det er viktig å dele og reparere framfor å kjøpe nytt.

Bate sine bomiljø skal legge til rette for at du kan ha sunne og gode vaner. På Batebloggen kan du lese mer om gjenbruk og gjør-det-selv oppskrifter.


Deling_Bate

Velkommen til #tidenesfest!Legg igjen din e-post under og vi vil holde deg oppdatert om våre framtidige prosjekter og tjenester.